3 beranak berhujung muat mengerikan, isteri bogel berlumuran darah dan anak putus kepala

Tiga sekeluarga ditemukan maut , termasuk budak lelaki berusia  8 tahun dengan kepala terpisah dari badan di percayai di bantai oleh seorang lelaki di Aceh berhampiran Gempong mulia dalam kejadian malam kelmarin.

Mangsa dikenali sebagai seorang pengusaha berketurunan cina yang berasal dari medan ditemukan kira-kira jam 22.30 malam.

Ketiga mangsa ditemukan dengan keadaan mengenaskan,Minari (isteri) ditemukan dalam keadaan tanpa busana bersimbah darah,sementara suaminya ditemukan berhampiran bilik mandi dengan tubuh penuh luka tikaman.

Manakala anak lelaki mereka ditemukan di ruang tamu dengan kepala terpisah dari badan dipercayai disembelih menggunakan parang.

Pihak polis yang dimaklumkan atas kejadian berkenan,petang semalam menagkap  lelaki yang dipercayai suspek utama  di Badara kualanamu medan dalam cubaan melarikan diri ke malaysia.

Reskrimum Polda Sumut Kombes (Pol) Andi Rian dalam sidang media hari ini mengatakan saat ini suspek masih dalam pemeriksaan lanjut dan motif pembunuhan kuat dugaan berkait dengan dendam.