“Abang Tolong Janji Dengan Yana Jangan Muatnaik Video Kita ni. Yana Tunjuk Kat Abang Sorang je”

Abang janji jangan muat naik video ni, Yana TUNJUK dekat abang sorang je tau….Ingat…!! Akhirnya VIDEO Memalukan Kau Tu Tersebar Jua Hingga Mendapat 500k View….

Sebuah video rakaman 3GP yang memaparkan dua pelajar berasmara dalam kelas tanpa segan silu, kelakuan tidak senonoh pasangan pelajar itu dipercayai berlaku di dalam bilik kelas mereka sendiri tersebar di laman sosial.

Video itu memaparkan gelagat seorang pelajar perempuan yang hanya membiarkan teman lelakinya yang juga seorang pelajar ‘meramas’ bahagian dadanya tanpa sebarang bantahan diikuti dengan sedikit gelak ketawa.

Bukan setakat itu, malah dua pelajar terbabit dilihat bercumbuan di hadapan rakan mereka tanpa sebarang rasa malu. Apa nak jadi dengan anak muda zaman ini?

Di usia sebegini, sepatutnya mereka lebih fokus pada pembelajaran, bukannya sibuk menjalinkan hubungan cinta monyet yang tidak memberikan jamin kononnya ’till Jannah’.

Barangkali, sudah tiba masanya pihak sekolah memasang alat perakam tersembunyi di setiap bilik kelas agar setiap gerak geri pelajar sekolah dapat dipantau

Selain itu juga, ianya juga dapat membuatkan pelajar-pelajar liar sebegini tidak melakukan perbuatan terlarang di sekolah.