BERIKUTAN KEBAKARAN BANGUNAN KWSP.

Kasihannya dia. Bongok maksimum kamu Ali, KWSP tidak simpan wang pendeposit di Ibu pejabat atau pun di Cawangan mereka. Jika ada pun ia dalam jumlah kecil dan tersimpan didalam peti besi dan tidak mudah terbakar. Biarlah logik mentang mentang digelar lembu pun. Kesemua wang yang tidak dilaburkan disimpan didalam Bank dan dilindungi Insurans..

Sekiranya Ibu pejabat KWSP yang terbakar turut melibatkan keseluruhan pejabat berkenaan dengan segala dokumen termasuk komputer turut terbakar pun segala data masih boleh diperolehi di Bank data.

Ini tahun 2018 dan bukannya tahun 1973 dibawah Tun Mahathir Ali Mohd lembu apabila segala urusan dibuat secara menual.

Berhentilah membuat tuduhan bodoh Ali Mohamad lembu. Kasihan aku tengok kamu. Bangang maksimun. Politik apa sebenarnya ini.

Kasihannya ibubapa Ali Mohd lembu bela Ali bagai menatang minyak yang penuh. Tingginya harapan ibu bapa Ali Mohd lembu. Bila besar sudahlah jadi gila pula..

Aku tidak pasti samada SKMM atau pun PDRM sudah boleh memanggil untuk siasatan siapa Najib dan Noh didalam status Ali ini. Apa pun rasanya SIASATAN perlu dibuat kerana wang yg dicuri melibatkan wang awam