Cara Memey Suhaiza ‘Kantoi’ kan ‘Stalker Ini Memang Sweet

Pasangan sweet Norman Hakim dan Memey Suhaiza ini memang sentiasa menjadi perhatian netizen.

Hubungan baik Norman bersama bekas isteri, Abby Abadi juga mendapat pujian kerana mereka sentiasa bersama demi anak-anak walaupun sudah berpisah.

Sebelum ini, Norman Hakim ada memuat foto bersama rakan artis dengan kapsyen bahaya ketika menjadi juri di rancangan Da’i Pendakwah Nusantara musim ke-5 yang berlangsung di Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral semalam.

Madu 3…eh?! Salah! Hahhaha…

Us @memeysuhaiza @therealfafau @errafazira the jury’s of tonite’s Da’i Pendakwah Nusantara finale pkl 9 pm ni nanti ‘live’ di @tv3malaysia .BISMILLAH

Berani ke Norman Hakim? Huhuhuh..

Apa yang menarik perhatian kami pula adalah, sebelum itu Memey juga berjaya ‘kantoi’ kan stalker tetap ketika beliau selalu ‘live’ di dalam Instagram.

https://www.instagram.com/p/BZoDAtNh8gv/

Meet my no 1 stalker…hehe ..mana2 je mesti ada dia kenal dia tak? kirim salam kat dia k hehe…

Tadi masa live tak perasan sbb sibuk bercakap buat promo kat ig @meylana_ …rupanya byk dia comment terima kasih sahabat kita @nana_wanismail gigih dia screenshot

Ps: tq juga semua yg join live td… u all..

Ingatkan siapa, rupanya suami kesayangan. Sweet kan pasangan ni? Semoga yang baik-baik sahaja untuk mereka.