Lihat! Budak ni letak kayu di sungai.. tidak lama kemudian peristiwa ANEH Terjadi..!

Memang pelik lihat apa yang sedang terjadi.. Dalam video ini kelihatan seorang anak sedang memegang sebuah kayu dan tunjukkan kepada orang yang sedang merakam video. Selepas tu dia cuba letakkan kayu tersebut di sungai.. lihat sendiri ada peristiwa ANEH TERJADI!!

Tidak tahu kenapa, kayu ini tetap diam kat atas permukaan sungai dan tidak bergerak walaupun arus sungai tu sebenarnya begitu deras dan benda-benda lain yang ada kat atas permukaan air sungai tu ada bergerak mengikut arus sungai. Apa yang ada kat pada kayu tersebut sampai dia dapat buat cam ni? Apa pendapat korang?

Dunia ni memang sangat pelik dan susah untuk dijelaskan. Banyak fenomena yang wujud berkaitan dengan kuasa ghaib yang ada kat pada benda-benda mati seperti batu, pokok, rumput dan sebagainya. Lepas lihat kejadian pelik yang ada kat pada kayu dalam video ni, tiba-tiba buat saya terfikir tentang cerita legend di mana batu-bata dan pokok dapat bercakap macam manusia.

Adakah ini satu tanda di mana manusia dulu sudah perasan benda-benda mati seperti batu dan pokok ada pemikiran sendiri dan ada kuasa ghaib? Kalau tidak cam mana manusia dapat buat cerita di mana pokok dan batu-bata dapat bercakap dalam cerita? Ini hanya sekadar kongsi pendapatan saja, jangan kecam ya. Jom sama-sama kita lihat kejadian aneh dalam video ni