MasyaAllah! Korang Takkan Percaya Apa Yang dilakukan Ayah Ini Terhadap Anaknya. Masih ada lagi ayah yang begini ye?

Seorang ayah merupakan tulang belakang dalam sebuah keluarga yang menjadi sumber kekuatan kepada semua ahli keluarga.

Mungkin selama ini kita melihat seorang ayah itu dengan keperibadian yang tegas dan keras.Namun sebenarnya di sebalik semua itu seorang ayah juga memiliki hati yang lembut dan penyayang seperti mana hati dan peribadi seorang ibu.

Seorang ayah juga memiliki rasa cinta dan sayang yang amat mendalam buat anak anaknya.Malah sang ayah sanggup melakukan apa pun demi kebahagiaan anak anak dan demi melihat anak anak tetap tersenyum dalam apa keadaan sekali pun tanpa memikirkan diri sendiri serta lebih mementingkan kepentingan anak anaknya.

Lelaki yang bergelar ayah selalu cuba untuk memberikan yang terbaik untuk anak anaknya demi melihat kejayaan mereka di masa hadapan.

Seperti dalam video ini,lihat bagaimana perjuangan seorang ayah yang sanggup menggadai nyawa sendiri demi menghantar anaknya ke sekolah.

Si ayah cuba menyeberagi sungai yang berarus deras untuk membawa anaknya ke seberang sana.Tentu saja ini berbahaya.

Dia memasukkan anaknya ke dalam satu kantung plastik supaya anaknya tidak basah sementara dia yang hanya berseluar pendek meredah derasnya arus sungai sambil memegang erat kantung plastik yang mengandungi anaknya itu.

Inilah yang dilakukan oleh seorang ayah walaupun nyawanya sendiri yang menjadi taruhan.

Sila tonton video: