Netizen Kecam Izzue Islam Dan Awin Kerana Kongsi Video Di Katil Di Laman Sosial?

Kebelakangan ini ramai antara artis yang mencuri tumpuan, dari isu Iqram Dinzly sehinggalah isu Farid Kamil. Terbaharu sesetengah netizen pula pelik mengapa sejak akhir-akhir ini Izzue sering memuat naik gambar serta video bersama isterinya di atas katil. Mungkin bagi sesetengah orang perkara ini biasa sebagai suami isteri, namun untuk seseorang yang bergelar selebriti dan menjadi ikutan ramai ia agak tidak manis untuk dilihat.

Menurutnya bukan sekali dua tetapi dah beberapa kali Izzue sering memuat naik gambar serta video ‘terlebih mesra’ dengan isterinya. Melihat kata individu ini, kami di  www.terungrangi.ml segera ke akaun Instagram Izzue dan melihat sendiri apa yang dimaksudkan oleh individu ini.

Amboii bukan main lagi manja mereka berdua. Tidak dinafikan Izzue dan Awin, memang selalunya begitu. Malah, jika di Insta Stories juga kelihatan Awin bukan main manja mengusik suaminya yang sedang nyenyak tidur di sebelah.

Bagi kami di kecoh media , benda ni mudah. Kalau mereka rasa yakin dan tidak kisah dengan apa sahaja reaksi netizen jadi biarkan sahaja. Tetapi janganlah marah jika ia menjadi kontroversi sebagai seorang selebriti seseorang itu harus bijak menapis apa yang patut dan tidak untuk dikongsikan pada pengetahuan umum, tak gitu? Tetapi apapun kami di kecoh media  suka tengok gelagat Izzue melayan isterinya. Memang sweet! Susah nak jumpa pasangan macam Izzue!

Keadaan ini telah menyebabkan ramai ‘makan hati’ dengan kemesraan mereka berdua. Namun seperti biasa, ada juga segelintir netizen yang kurang selesa dan menganggap pasangan ini tidak perlu memuat naik momen-momen seperti ini serta ada juga beberapa individu mengambil kesempatan untuk kritik pasangan izzu.

Bagi kami di Kecoh Media, benda ni mudah. Kalau mereka rasa yakin dan tidak kisah dengan apa sahaja reaksi netizen jadi biarkan sahaja. Tetapi janganlah marah jika ia menjadi kontroversi sebagai seorang selebriti seseorang itu harus bijak menapis apa yang patut dan tidak untuk dikongsikan pada pengetahuan umum, tak gitu?

Tetapi apapun kami di Kecoh Media memang suka tengok gelagat Izzue melayan isterinya. Memang sweet! Susah nak jumpa pasangan macam Izzue!