Punca Sebenar Diana Danielle Tak Datang Jumpa Farid Kamil Di Mahkamah, Patut lah..

Fadzil yang hadir ke Komplek Mahkamah Sesyen Petaling Jaya,ditemani adiknya, Anis Anwar bagi mengikuti perkembangan penahanan abang mereka, Farid Kamil.

Bagaimanapun, kelibat isteri Farid Kamil iaitu Datin Diana Danielle tidak kelihatan di mahkamah terbabit. Salah seorang adik Farid memberitahu mereka tidak berjaya menghubungi Diana (isteri Farid Kamil) dan tidak tahu mengapa dia tidak hadirkan diri disaat Farid memerlukan sokongan daripada orang paling rapat dengannya.

Bagaimanapun, pihak keluarga Farid kini merancang untuk membawa Farid untuk mendapatkan khidmat kaunseling. Salah seorang rakan lakonan, Sofi Jikan turut memberitahu pihak media rakannya itu kemungkinan besar sedang mengalami tekanan kerana dibelenggu dengan pelbagai masalah peribadi dan kerjayanya.

Malah, Sofi turut memberitahu Farid pernah menyuarakan hasratnya untuk memperjuangkan nasib artis yang berdepan dengan masalah hutang bersama ah long.

Kami hanya sekadar share video ini dari pelbagai sumber website. Sila scroll ke bawah untuk mengetahui info selanjutnya dan melihat video tersebut supaya anda mendapat informasi yang lengkap. Laman ini menyajikan pelbagai video khas untuk tontonan semua.

Segala video yang kami paparkan hanyalah untuk hiburan semata-mata. Jika ada yang tersinggung, kami mohon maaf mungkin ia secara tidak sengaja.

Terima kasih kepada yang view,like dan share video ini. Semoga anda semua terhibur dengan informasi, isu semasa dan hiburan yang telah disajikan di sini. Jangan lupa like page kami dan selamat menonton semua.