Rumah Siti Amiza Baharuddin DISERBU ! (WANITA MELAYU ISLAM VIRAL PERALATAN SEKS)

INFO TERKINI – VIDEO UTK – CM SKUAD BADAR.

ZIARAH RUMAH SITI AMIZA BAHARUDDIN (WANITA MELAYU ISLAM VIRAL PERALATAN SEKS).

Sungai Petani: 5 Mac 2018 (Isnin) jam 1230 tengahari, UTK – CM Skuad Badar berjaya menjejak rumah kepunyaan SITI AMIZA BAHARUDDIN yang tinggal di Sg Lalang, Sg Petani, Kedah yangmana Viral Menjual Alat-Alat Seks Lelaki dan Wanita dan menayangkan tubuh badannya dengan mendedahkan aurat yangmana perbuatannya itu boleh memburukkan nama baik kesucian Islam dimata masyarakat bukan Islam..

Tujuan UTK – CM Skuad Badar ke rumahnya adalah untuk mentarbiyahnya agar balik kepangkal jalan dan menjadi seorang peniaga yang berakhlak mulia dan beroleh rezeki yang Halal Toyyiba. Akan tetapi. tibanya kami di rumah, SITI AMIZA BAHARUDDIN tiada dirumahnya.

VIDEO UTK – CM SKUAD BADAR.ZIARAH RUMAH SITI AMIZA BAHARUDDIN (WANITA MELAYU ISLAM VIRAL PERALATAN SEKS).Sungai Petani: 5 Mac 2018 (Isnin) jam 1230 tengahari, UTK – CM Skuad Badar berjaya menjejak rumah kepunyaan SITI AMIZA BAHARUDDIN yang tinggal di Sg Lalang, Sg Petani, Kedah yangmana Viral Menjual Alat-Alat Seks Lelaki dan Wanita dan menayangkan tubuh badannya dengan mendedahkan aurat yangmana perbuatannya itu boleh memburukkan nama baik kesucian Islam dimata masyarakat bukan Islam..Tujuan UTK – CM Skuad Badar ke rumahnya adalah untuk mentarbiyahnya agar balik kepangkal jalan dan menjadi seorang peniaga yang berakhlak mulia dan beroleh rezeki yang Halal Toyyiba. Akan tetapi. tibanya kami di rumah, SITI AMIZA BAHARUDDIN tiada dirumahnya.Kredit: Media Viral

Posted by Malaysian Update on Monday, March 5, 2018